Dorost nezaváhal ani napodruhé

TJ Vendryně vs TJ Sokol Dobrá 0 : 3

V sobotu 19.srpna odehráli naši dorostenci druhé kolo Krajské soutěže dorostu proti Vendryni na jejím hřišti. Bývají tady vždy těžké zápasy, doma je Vendryně pokaždé velice houževnatá a z posledního zápasu minulé sezóny si to jistě všichni dobře pamatujeme. Tentokrát však bylo vše jinak a o to cennější je pak výsledek, kdy si odtud naši borci vezou 3 body za výhru 0:3.

Dobrá hrála pohledný kombinační fotbal a tím soupeře na hřišti převyšovala rozdílem třídy. Prvních 20 minut zápasu držela Vendryně s našimi borci krok. Kapitán týmu Marek Pokorný však skvěle organizoval své spoluhráče po celou dobu utkání a celý tým včetně nováčků tak nepolevoval ze svého výkonu a naše převaha se tak v druhé polovině 1.poločasu začala znatelně projevovat. I střídající hráči podali velice slušný výkon a na naší hře tím pádem nebyly patrné žádné výkyvy ve výkonu směrem dolů. Doberští dorostenci si vytvořili spoustu brankových příležitostí, ale úspěšně zakončit se podařily „jen tři“. Za zmínku stojí především efektní gól Robina Foldyny, kdy zakončoval přímo z rohového kopu.

Tímto chci poděkovat našim dorostencům za skvěle odvedenou práci na hřišti a našim věrným fanouškům, kteří nás jezdí podporovat i do těchto končin…

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Za TJ Sokol Dobrá

Stanislav Drexler