Dorost: První kolo „Jarní části“

TJ Sokol Dobrá vs SK Brušperk

                                               1 : 2                                                                                        

    O první jarní neděli 23.března sehráli naši dorostenci zápas na domácím hřišti proti borcům z Brušperku. Byl to střet dvou podobně silných týmů, ale bohužel nám tento úvodní duel druhé půle aktuální sezóny žádné body nepřinesl.

    Podmínky na hřišti nebyly vůbec ideální, protože počasí do teď neumožnilo připravit hrací plochu tak, jak by bylo potřeba. Hřiště bylo měkké, blátité a navíc rozbité z předešlého zápasu mužů. Na to se však nelze vymlouvat, protože v těchto podmínkách hrají oba dva týmy stejně. Neřekl bych však, že tohle bylo hlavní příčinou naší prohry v tomto zápase. Naši borci odvedli v zápase kus práce, všichni na hřišti dřeli a nevypustili ani vteřinu, ale hlavní roli dle mého sehrála zimní pauza a jarní příprava, kdy se do přípravy né všichni poctivě zapojili. To se samozřejmě muselo někde projevit. Borci z Brušperku prostě lépe zvládali práci s balónem, kombinovali s mnohem větší přesností, lépe zvládali presink a souboje a byli tak celkově více ve hře a více nebezpeční.

    První zápas máme za sebou a s ním i určité ponaučení, v čem mají naši borci po zimní pauze velké mezery. Za týden nás čeká souboj s Bystřicí, tak ať jsme na něj lépe připravení. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás i přes né zcela ideální počasí přišli podpořit.

Za TJ Sokol Dobrá vedoucí dorostu

Stanislav Drexler