Rozpisy mistrovských zápasů - jaro 2024

Vážení fanoušci doberského fotbalu,

Jaro je „konečně“ za dveřmi. S příchodem jara je vždy spojeno naše netrpělivé očekávání krásného slunečného počasí, nádherně kvetoucí a vonící přírody všude kolem nás, ale v našem případě pak především začátek druhé „jarní“ části aktuální fotbalové sezóny. Určitě se už všichni, stejně tak jako my, nemůžete tohoto začátku dočkat a proto si pečlivě uschovejte níže zveřejněné rozpisy jednotlivých kategorií, aby vám neunikl ani jeden domácí zápas.

Určitě se máme na co těšit, protože všechny naše týmy, jak muži tak i mládežnické kategorie, hrají v Krajských soutěžích proti kvalitním týmům. Předem se vám však omlouváme za změny v termínech, které mohou v průběhu sezóny kdykoliv nastat a nestihneme vás o nich včas informovat tady v listech. Na webových a FCB stránkách fotbalového oddílu však tuto změnu vždy zaregistrujete, pokud tyto kanály sledujete.

Naši fotbaloví fanoušci jsou důležitou součástí všech našich fotbalových týmů. S vámi a vaší „pozitivní“ podporou během zápasu se na hřišti „daří“ mnohem lépe, protože taková podpora je elektrizující a dodává každému hráči neuvěřitelné množství energie a motivace. Proto prosím přicházejte pravidelně podporovat a fandit našim borcům na všech domácích zápasech. Tohle je pro naše fotbalisty určitě ta největší odměna. Během zápasu se můžete jako vždy občerstvit ve stánku anebo v bufetu v budově, takže se máte možnost něčím zahřát i během chladnějších dnů, kdy nám „jarní“ počasí moc nepřeje.

Také máme samozřejmě neustále otevřené dveře pro nové budoucí fotbalisty a fotbalistky. Proto vážení rodiče podpořte své ratolesti ve zdravém životním stylu, jehož nedílnou součástí sport bezpochyby je. A fotbal je k tomu ideální příležitostí, tak neváhejte oslovit naše trenéry anebo tajemníka fotbalového oddílu, kteří vám budou vždy ochotně k dispozici. Pro ty nejmenší použijte vždy kontakt viz. níže zveřejněný „Náborový leták“. Další potřebné kontakty naleznete na našem webu.

Během celé sezóny můžete dění okolo našich fotbalistů sledovat na webových stránkách našeho fotbalového oddílu na www.sokoldobra.cz anebo na FCB stránkách. Níže naleznete aktuální rozpisy zápasů jednotlivých kategorií k jarní části aktuální fotbalové sezóny.

V neposlední řadě vás všechny prosíme o schovívavost a trpělivost s probíhajícími anebo budoucími stavebními a rekonstrukčními pracemi v areálu „Na Spartě“. Bohužel né vše se dá stihnout v letní pauze, která je na to vše časově velice krátká.

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Za TJ Sokol Dobrá

Stanislav Drexler